Una dintre cele patru persoane rănite, sâmbătă, în urma unui conflict izbucnit între membri a două familii în târgul de maşini din comuna clujeană Gilău şi în care au fost folosite cuţite a fost reţinută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul Tribunalului Cluj a dispus reţinerea unei persoane rănite în altercaţia din târgul de maşini din Gilău, aceasta urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Sâmbătă, procurorii clujeni au audiat mai multe persoane în acest caz.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"În urma concluziilor medico-legale s-a stabilit că în cazul uneia dintre victime leziunile i-au pus în pericol viaţa. Încadrarea a fost la infracţiunea de tentativă de omor, astfel că, având în vedere gravitatea faptei, toate audierile s-au mutat la Parchetul Tribunalului Cluj. Audierile s-au încheiat sâmbătă seară, iar procurorul a dispus reţinerea unei persoane pentru tentativă de omor", a declarat, duminică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Cluj, Carmen Jucan.

Patru persoane au ajuns, sâmbătă dimineaţă, la spital cu răni provocate prin înjunghiere, în urma unui conflict izbucnit între membri a două familii, în târgul de maşini din comuna clujeană Gilău.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, în timp ce se aflau în târgul de maşini din localitatea Gilău, între membri a două familii a izbucnit o ceartă, care s-a transformat într-o bătaie în care au fost folosite cuţite.

”Din primele informaţii, în târgul de maşini din Gilău s-a iscat un conflict între mai multe persoane în urma căruia patru persoane au fost rănite. Una este în stare mai gravă, iar celelalte au leziuni superficiale prin înţepare. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe”, declara pentu News.ro Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie care au intervenit pentru aplanarea conflictului şi pentru a stabili cauzele izbucnirii altercaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.