Un număr de 74 de persoane au fost legitimate în parcarea unui local din judeţul Cluj, după ce poliţiştii au aflat că în incinta acestuia urma să aibă loc o petrecere. În local nu au fost găsite persoane, dar în parcare erau aproximativ 25 de maşini, din judeţe învecinate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu, vineri seară, despre faptul că în incinta unui local din localiteatea Urca urmează să se desfăşoare o petrecere privată.
 
Când au ajuns acolo, poliţiştii nu au găsit persoane în interiorul localului care să participe la petrecere, dar în parcarea au fost identificate aproximativ 25 de autovehicule, cu numere de înmatriculare din diferite judeţe învecinate.
 
"Au fost legitimate 74 de persoane, urmând ca toate acestea să fie sancţionate în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. De asemenea, persoana care a închiriat spaţiul a fost identificată, urmând ca faţă de aceasta să fie luate măsuri de sancţionare", a transmis Poliţia Cluj.
 
Ulterior, în zona din imediata apropiere a localului a fost instituit un filtru al Poliţiei pentru supraveghere şi pază.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.