O fată de 15 ani care a plecat, sâmbătă, de acasă şi nu a mai putut fi contactată este căutată de poliţişti. Persoanele care pot oferi detalii sunt rugate să sune la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 18 aprilie a.c,  în jurul orei 17.50, Kiss Victoria Cristina, în vârstă de 15 de ani, din municipiul Cluj - Napoca, judeţul Cluj a plecat de la domiciliu şi nu a mai putut fi contactată”, a transmis, duminică, IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute: Înalţime aproximativă 1.75-1.80 m, 85 kg,  părul lung, vopsit negru, tenul deschis, ochii căprui, tatuaj în formă de şarpe pe antebraţul stâng.

La momentul plecării purta o flanelă de culoare portocalie, pantaloni de culoare neagră, adidaşi tip gheată negri cu roşu.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.