Poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi vătămare corproală din culpă după ce o persoană a murit electrocutată, iar alte patru au ajuns la spital, în urma unei plimbări cu hidrobicicleta pe Lacul Tarniţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe lacul de acumulare Tarniţa, din judeţul Cluj, tinerii fiind cazaţi în zonă.

Luni seară, aceştia au închiriat o hidrobicicletă pentru a se plimba cu ea pe lac. În total, cinci tineri s-au urcat în ambarcaţiune, iar patru au rămas pe mal, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

La un moment dat, susţin reprezentanţii IPJ Cluj, sistemul cu motor electric şi scripete instalat la mal, cu ajutorul căruia hidrobicicleta trebuia lansată, a făcut scurt circuit şi i-a electrocutat pe cei cinci.

Un bărbat din Sălaj, în vârstă de 30 de ani, a decedat, iar celelalte patru persoane au fost transportate la spital în stare gravă.

IPJ Cluj face cercetări in rem pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.