Aproximativ 80 de persoane dintr-un cartier de locuinţe sociale din Câmpia Turzii au fost evacuate, duminică dimineaţă, după ce o clădire a Primăriei, destinată asistaţilor social, a luat foc, în urma evenimentului o persoană fiind transportată la spital cu simptomele unui atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, în jurul orei 10.00, la o clădire destinată persoanelor asistate social din Câmpia Turzii.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, clădirea este una foarte veche, cu structură de lemn şi are o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi, compartimentată pentru a găzdui 20 de familii.

Incendiul a cuprins zona superioară a clădirii, pompierii intervenind cu patru autospeciale.

Flăcările au distrus în totalitate acoperişul construcţiei. Nicio persoană nu a fost rănită, medicii acordând la faţa locului îngrijiri medicale pentru şase persoane care au suferit atacuri de panică.

O persoană care acuza tot un atac de panică a fost transportată la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii.

Potrivit pompierilor care investighează cauzele incendiului, incidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei defecţiuni a instalaţiei electrice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.