O cisternă care transporta nitrat de amoniu s-a răsturnat, marţi, pe DN 2 (E 85), în judeţul Neamţ, şoferul reuşind să iasă singur din cabină. În urma accidentului nu au fost semnalate scurgeri, dar traficul între Roman şi Săbăoani este oprit pe ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi la prânz, pe DN 2 (E85), în zona localităţii Traian, comuna Săbăoani.

”Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o cisternă ce transporta nitrat de amoniu s-a răsturnat, pe sectorul de drum DN 2 -E 85, în afara localităţii Săbăoani. La acest moment se acţionează conform procedurii, cu păstrarea distanţei de siguranţă, traficul între km 334 şi 337 fiind închis. Recomandăm conducătorilor de autoturisme folosirea rutei alternative, prin localitatea Săbăoani”, a transmis IPJ Neamţ.

Potrivit ISU Neamţ, şoferul, în vârstă de 42 de ani, a reuşit să iasă singur, până la sosirea forţelor de intervenţie, el primind asistenţă medicală de la echipajul SAJ.

Cisterna, care transportă nitrat de amoniu, nu prezintă scurgeri.

Pompierii au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.