Circulaţia este îngreunată, duminică dimineaţă, pe DN1, din cauza unui autovehicul care s-a răsturnat pe carosabil, între Avrig şi Sibiu, în zona locaalităţii Bradu, traficul desfăşurându-se pe un singur fir.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia auto pe DN1, între Avrig şi Sibiu se desfăşoară  îngreunat, pe un fir, alternativ, la kilometrul 288 (localitatea Bradu), din cauza unui autoturism care a derapat şi s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă. Conform reprezentanţilor Infotrafic, o persoană a fost grav rănită, fiind transportată la spital.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă şi să conducă prudent, cu o viteză adaptată mereu condiţiilor meteo-rutiere.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform estimărilor poliţiştilor, în aproximativ o oră, traficul ar urma să fie reluat în condiţii normale.                                

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.