Circulaţia metroului a fost reluată luni seară, după ce iniţial fusese întreruptă din cauza fumului observat la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Sursa fumului a fost indentificată de pompieri într-o nişă a tunelului, unde au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că pompierii au găsit sursa fumului observat în staţia de metrou Eroii Revoluţiei într-o nişă a tunelului, cu o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi. În încăpere au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje. Incendiul a fost stins, iar circulaţia metroului, oprită iniţial, a fost reluată după mai puţin de o oră.

Pompierii au verificat luni seară staţia de metrou Eroii Revoluţiei după ce a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului. Circulaţia metroului a fost închisă după ce pompierii au realizat că fumul provine din tunelul de metrou, din apropierea staţiei Brâncoveanu. Iniţial fusese doar blocat accesul călătorilor din exterior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.