Circulaţia rutieră este în continuare blocată pe DN2, în dreptul localităţii Şindriliţa, în urma accidentului în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, iar 15 au fost rănite, poliţiştii recomandând şoferilor două rute ocolitoare pentru ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În judeţul Ilfov, circulaţia rutieră pe DN2 Afumaţi  - Urziceni, este întreruptă pe raza localităţii Şindriliţa, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Poliţiştii recomandă şoferilor două rute ocolitoare pentru ambele sensuri:

- DN3 Fundulea - Gostilele - Lilieci;

- DJ200A Petrăchioaia – Măineasca - Sineşti - DN2.

Un număr de 18 persoane au fost implicate în accidentul rutier petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN2, în localitatea Şindriliţa, din judeţul Ilfov, trei dintre ele au murit, iar 15 au fost transportate la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit bilanţului anunţat de ISU Bucureşti - Ilfov, în urma ciocnirii dintre un microbuz şi un autoturism, pe DN2, în localitatea Şindriliţa, şi-au pierdut viaţa două femei care se aflau în microbuz şi şoferul autoturismului implicat în accident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.