Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN2, după ce a fost blocată aproape patru ore, în dreptul localităţii Şindriliţa, din Ilfov, în urma accidentului în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, iar 15 au fost rănite. Centrul Infotrafic avertizează, însă, că traficul este îngreunat, fiind dirijat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră pe DN2(E85) Afumaţi - Urziceni a fost reluată în comuna Şindriliţa. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule prudent, deoarece în zonă încă se circulă îngreunat, traficul fiind dirijat de agenţi.

Un număr de 18 persoane au fost implicate în accidentul rutier petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN2, în localitatea Şindriliţa, din judeţul Ilfov, trei dintre ele au murit, iar 15 au fost transportate la spital, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.