Cinci vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu ciment au deraiat, miercuri, la intrarea în staţia Beclean pe Someş, judeţul Bistriţa-Năsăud. Traficul feroviar de călători nu este perturbat în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că 5 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului naţional, au deraiat la intrare în staţia Beclean pe Someş, incident care însă nu produce perturbări în circulaţia trenurilor de călători”, a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
Astfel, la intrare pe linia 6 din staţia Beclean pe Someş, pe firul I, ultimele 5 vagoane din compunerea unui trenul de marfă au deraiat.
 
Garnitura are în compunere 25 de vagoane încărcate cu ciment şi circula în relaţia Aleşd - Bistriţa Nord.
 
”Menţionăm faptul că acest incident feroviar nu blochează traficul feroviar, deoarece este asigurat gabarit pentru circulaţia trenurilor de călători care au opriri sau tranzitează staţia CF Beclean pe Someş. De asemenea, facem precizarea că SRCF Cluj va mobiliza personalul feroviar de specialitate şi va acorda sprijin tehnic operatorului de marfă, în procesul de repunere pe şină a vagoanelor deraiate, cu utilajele de intervenţie ale Sucursalei Regionale CF Cluj, astfel încât linia 6 din staţia Beclean pe Someş să fie redeschisă în condiţii de siguranţă”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.