Cinci persoane erau în pericol de înec, în Marea Neagră, în staţiunea Mamaia, iar în zonă s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi de pompieri. Turiştii din zonă au făcut lanţ uman pentru salvarea lor. ISU Dobrogea a precizat că trei persoane scoase inconştiente din apă au fost resuscitate însă nu au putut fi salvate. Alte două persoane, conştiente, au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, o altă persoană a fost scoasă din apă inconştientă, tot în staţiunea Mamaia, dar în altă zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE 2 -  Cele trei persoane scoase inconştiente au fost declarate decedate, a anunţat ISU Dobrogea. De asemenea, o altă persoană a fost scoasă din apă inconştientă, tot în staţiunea Mamaia, dar în altă zonă. Bărbatul de 38 de ani a fost resuscitat şi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
UPDATE 1 - ISU Dobrogea a precizat că trei persoane scoase inconştiente din apă sunt resuscitate, iar alte două erau conştiente, fiind transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în staţiunea Mamaia, unde cinci persoane s-ar afla în pericol de înec în Marea Neagră.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi autospeciala de transport victime multiple. În zona respectivă s-a format un lanţ uman pentru salvarea persoanelor respective.

ISU a menţionat că două persoane inconştiente au fost scoase din apă şi cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.