CFR SA precizează că asigură continuitate în traficul feroviar pe raza Regionalei CF Timişoara, unde s-a produs deraierea unor vagoane, prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto între staţiile Subcetate şi Petroşani (şi retur), staţii de unde călătorii vor fi preluaţi de alte trenuri care circulă pe aceleaşi rute şi au aceeaşi destinaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pasagerii care au achiziţionat bilete pentru trenul IR 1836, care circulă în relaţia Cluj - Simeria - Bucureşti Nord, vor fi preluaţi din staţia Simeria de trenul R 2311, până în staţia Subcetate, de unde vor fi transbordaţi cu mijloace auto până la Petroşani. Din această staţie, pasagerii îşi vor continua călătoria spre Capitală cu o altă garnitură, care are ca destinaţie finală staţia Gara de Nord Bucureşti. 
 
De asemenea, în a doua parte a zilei, transbordarea cu mijloace auto este asigurată şi pentru alte 5 trenuri locale, şi anume: R 2711 (Subcetate - Petroşani), R 2710 (Subcetate - Petroşani), R 2713 (Petroşani - Subcetate), R 2024 (Subcetate - Petroşani) şi R 2023 (Petroşani - Subcetate).
 
În ceea ce priveşte intervenţia la locul deraierii, CFR precizează că la această oră se acţionează deja cu utilaje şi personal de specialitate în vederea asigurării accesul unui utilaj de mare tonaj, cu care se va acţiona pentru ridicarea şi repunerea pe linie a vagoanelor deraiate. 
 
Cauzele exacte ale producerii acestui accident vor fi stabilite de o comisie constituită din personal feroviar de specialitate.
 
Ultimele trei vagoane ale unui tren de călători care transporta peste 120 de persoane au deraiat, duminică dimineaţă, în zona localităţii Băieşti din judeţul Hunedoara, o persoană fiind rănită.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.