CFR Călători a anulat vineri, din cauza zăpezii şi a viscolului, 72 de trenuri pe mai multe rute, în timp ce în Gara de Nord din Capitală se înregistrează întârzieri cuprinse între 20 şi 65 de minute. Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar toate secţiile de cale ferată sunt deschise, a anunţat Compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CFR Călători, au fost anulate 72 de trenuri de călători, atât regio, cât şi interregio, multe dintre ele circulând din Capitală către diferite destinaţii. S-au anulat mai multe trenuri pe ruta Bucureşti - Constanţa, dar şi pe rutele Slobozia - Ciulniţa şi Corabia - Caracal. 

Lista trenurilor anulate.

La ora transmiterii acestei ştiri, în Gara de Nord trenurile înregistrează întârzieri cuprinse între 20 şi 65 de minute. Cea mai mare întârziere o are un tren care trebuie să ajungă la Bucureşti de la Cluj. 

De altfel, compania anunţase încă de joi seară anularea a 18 trenuri care circulă între Bucureşti şi Constanţa, între Bucureşti şi Feteşti, între Bucureşti şi Tulcea, între Slobozia şi Ciulniţa şi Tulcea - Medgidia. Vineri dimineaţă, numărul trenurilor anulate ajunsese la 40, iar câteva ore mai târziu, la ora prânzului, numărul trenurilor care nu au circulat a ajuns la 60. 

Potrivit CFR SA, toate magistralele de cale ferată sunt deschise şi operaţionale, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.