Un cetăţean turc a fost prins drogat la volanul unui camion, în Punctul de Trecerea a Frontierei Calafat. De asemenea, anchetatorii au găsit droguri în cabină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 21.10.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cetăţean străin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi conducerea unui vehicul sub influenţa  alcoolului sau a altor substanţe”, anunţă, luni, IGPR, DIICOT şi Poliţia de Frontieră.

Sursele citate au precizat că cetăţeanul turc  a fost depistat în Punctul de Trecerea a Frontierei Calafat conducând un autotren, cu destinaţia Olanda, în timp ce se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

”De asemenea, în cabina autovehiculului de transport marfă, a fost găsită o cantitate de drog de risc (cannabis) şi un grinder. În cursul zilei de 22.10.2023,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, au mai transmis sursele citate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.