Un cetăţean ceh, care se deplasa cu o motocicletă în Defileul Jiului, a murit, miercuri, după ce a fist implicat într-un accident rutier. Motocicleta s-a ciocnit cu o autoutilitară, iar victima a murit la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident cu victime pe DN 66 Defileul-Jiului. În urma deplasării la faţa locului şi din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că pe DN 66 Defileul-Jiului s-a produs o coliziune între o autoutilitară şi o motocicletă”, a transmis, miercuri, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că, în urma coliziunii, conducătorul motocicletei, un cetăţean ceh, de 43 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.

Ulterior, bărbatul a murit la spital.

Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.