Cel puţin zece autovehicule sunt blocate, miercuri, în nămeţi pe drumul judeţean 202 E Sihlea-Obrejiţa, după ce şoferii nu au mai putut înainta din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse. La faţa locului este un utilaj de deszăpezire, însă acesta nu face faţă, aşa că alte utilaje au fost mobilizate pentru deblocarea maşinilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, cel puţin zece maşini sunt sunt blocate în nămeţi, miercuri dimineaţă, pe drumul judeţean 202 E Sihlea-Obrejiţa. Şoferii nu au mai putut înainta din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.  

La faţa locului este un utilaj de deszăpezire, însă acesta nu face faţă, astfel că alte utilaje au fost dislocate şi mobilizate pentru deblocarea maşinilor rămase în nămeţi.

În Vrancea, sunt închise de mai bine de 24 de ore două drumuri naţionale: DN 2 N Bogza Dumbrăveni şi DN 23 B Ciorăşti Măicăneşti. Patru utilaje de deszăpezire încearcă să cureţe cele două şosele.

De asemenea, este închis în Vrancea drumul comunal 178, în comuna Vintileasca, între Bahnele şi După Măgură, însă există rute alternative.

Şcolile sunt deschise, mai puţin unităţile de învăţământ din comuna Sihlea unde nu se învaţă la unităţile din Bogza, Voietin şi Caiata şi nici la şcoala din Covrag, comuna Tănăsoaia.

Elevii din restul judeţului au făcut o petiţie online pentru ca orele să fie suspendate pe durata vremii aprige, cu ninsori, viscol şi ger năprasnic. Peste 1.600 de semnături a strâns deja petiţia, însă până acum autorităţile vrâncene nu au fost de accord cu închiderea şcolilor.

Judeţul Vrancea este sub cod galben de ninsori şi vânt puternic şi sub cod portocaliu de ger până joi, la ora 10.00

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.