Cei doi bărbaţi din judeţul Caraş- Severin care s-au rătăcit în Masivul Semenic, marţi seara, au fost găsiţi în viaţă, în zona localităţii Borloveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Jandarmi al judeţului Hunedoara a transmis miercuri că cei doi bărbaţi care s-au rătăcit pe muntele Semenic, în timp ce căutau ciuperci, au fost găsiţi în zona localităţii Borloveni. Cei doi erau epuizaţi şi căutau drumul spre casă.

Potrivit unui comunicat de presă de miercuri al Inspectoratului de Jandarmi Caraş- Severin, jandarmii au fost sesizaţi încă de marţi seara că doi bărbaţi de 44 şi 49 de ani din Reşiţa, care au plecat să caute ciuperci pe Semenic, nu s-au mai întors acasă.

”În urma apelului primit, jandarmii montani au plecat spre locul indicat, unde au găsit autoturismul cu care cei doi bărbaţi s-au deplasat pe Platoul Semenic. Din cauza condiţiilor atmosferice, ceaţă densă, căutările au fost întrerupte, fiind reluate astăzi, la ora 09.30”, menţionează sursa citată.

La căutăr au participat angajaţi ai Postului de Jandarmi Montan Văliug, ai Poliţiei Caraş-Severin, Salvamont Caraş-Severin, ISU Caraş-Severin şi rangeri.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.