Un bărbat de 27 de ani a fost arestat preventiv, în urma unei decizii a Judecătoriei Reşiţa, după ce şi-a împuşcat concubina cu un pistol de tip Airsoft. Poliţiştii au găsit în locuinţa acestuia, mai multe arme, cartuşe şi proiectile metalice şi de cauciuc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Judecătoria Reşiţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, transmite IPJ Caraş- Severin.
 
În urma incidentului, în care bărbatul de 27 de ani şi-a împuşcat concubina cu un pistol de tip Airsoft, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului şi au găsit  3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartuşe cu glonţ şi peste 200 de proiectile metalice şi de cauciuc.
 
În verificări s-a stabilit că bărbatul nu era autorizat pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor letale şi neletale, supuse autorizării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.