Un cadru medical de la Spitalul Judeţean Focşani a fost agresat, vineri, de un pacient agitat care intenţiona să se arunce pe geam. Personalul unităţii a reuşit să-ţ împiedice pe bărbat, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Vrancea au demarat o anchetă în urma plângerii formulate de un cadru medical care a reclamat că a fost agresat de un pacient în cadrul spitalului în care lucrează. 

Conform IPJ Vrancea, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată de către un cadru medical al unei secţii de la Spitalul Judeţean Focşani cu privire la faptul că un pacient este agresiv. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat un bărbat de 65 de ani, care fusese imobilizat de către cadrele medicale, cu sprijinul a doi poliţişti aflaţi în aproprierea secţiei, după ce ar fi devenit agresiv. 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, pacientul a început să fie agitat după care s-a ridicat din patul său şi a mers în alt salon cu intenţia de a sări pe fereastra încăperii situată la etajul 1.  

În continuare, una dintre asistente, cu sprijinul mai multor cadre medicale, au reuşit să împiedice bărbatul  să se arunce în gol. 

Cadrul medical ar fi suferit excoriaţii la nivelul feţei şi gâtului, leziuni ce ar fi fost provocate de către pacient, care s-ar fi manifestat agresiv faţă de cei care au intervenit. 

În prezent, la nivelul Poliţiei Municipiului Focşani a fost înregistrată o plângere a unui cadru medical, iar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.