Trei tineri au fost răniţi sâmbătă dimineaţă pe DN2 E85, în judeţul Buzău, într-un accident produs între o autoutilitară şi un autoturism, după ce şoferul dubiţei a pătruns pe contrasens, cel mai probabil din cauza oboselii acumulate la volan. Ambele maşini au ieşit de pe şosea în urma coliziunii violente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul a avut loc pe DN2 E85, la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Vrancea. Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că şoferul unei dubiţe, în vârstă de 25 de ani, din Buzău, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism şi s-a oprit în şanţ. Lovit, autotuturismul a ieşit la rându-i de pe şosea, oprindu-se în câmp.

În urma accidentului, trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, care se aflau în autoturismul condus regulamentar au fost răniţi. Ei au fost preluaţi de salvări şi duşi la spital, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii buzoieni au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.