Traficul rutier pe DN 2 E85 este blocat la ieşirea din localitatea Oreavu spre Buzău, din cauza unui accident rutier în care o femeie şi-a pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu, în evenimentul rutier petrecut la ieşirea din localitatea Oreavu spre Buzău au fost implicate trei autovehicule, unul dintre acestea fiind proiectat în afara şoselei.

Un tânăr de 23 de ani din Râmnicu Sărat conducea pe DN 2 E85 un autoturism Renault pe direcţia Râmnicu Sărat către Buzău, nu a păstrat distanţa în mers faţă de autoturismul Skoda care circula în faţa sa, iar după ce a acroşat această maşină a intrat pe sensul opus de mers unde a acroşat lateral un autoturism BMW care circula regulamentar din direcţie opusă. În urma impactului, maşinile Skoda şi BMW au ajuns în afara carosabilului. A rezultat rănirea şoferului de 23 de ani, decesul pasagerei din dreapta faţă din BMW şi rănirea altor trei persoane. A fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite. Una dintre victime a rămas încarcerată, iar pompierii lucrează pentru scoaterea acesteia. La faţa locului acţionează mai multe echipaje de Poliţie, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ.

Traficul rutier este complet blocat pe E85.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.