Traficul pe DN 10 Buzău-Braşov va fi restricţionat, joi, începând cu ora 14.00, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, după ce terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 30 de metri, reprezentanţii Drumurilor Naţionale Buzău spunând că diferenţa de nivel este de aproximativ doi metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 14.00, pe DN 10 Buzău-Braşov, din cauza cedării terasamentului drumului pe o lungime de aproximativ 30 de metri, între localităţile Gura Siriului şi Vama Buzăului, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone va fi restricţionată.

De asemenea, a fost instituită restricţie de viteză de 10 km/h.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău-Ploieşti, DN1A Ploieşti-Cheia-Săcele, DN1 Săcele-Braşov.

Potrivit reprezentanţilor Drumuri Naţionale Buzău, una dintre benzile drumului s-a surpat pe o porţiune de 30 de metri, astfel că diferenţa de nivel este de aproximativ doi metri.
 
Conform sursei citate, restricţia de tonaj este necesară pentru că vibraţiile produse de vehiculele grele ar putea disloca terasamentul rămas intact, fapt ce ar putea duce la închiderea totală a traficului pe DN 10.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.