Tânărul de 18 ani din judeţul Buzău care joi seară a intrat într-un apartament din Făurei, pe geamul de la baie deschis, fiind prins de proprietară pe care apoi a închis-o în casă, fugind cu economiile sale, a fost prins vineri dimineaţă în localitatea Ruşeţu, judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Brăila, Laura Dan, tânărul de 18 ani din localitatea buzoiană Vizireni a fost prins în localitatea Ruşeţu, în timp ce mergea pe stradă. La vederea poliţiştilşor, el a fugit, fiind prins în cele din urmă şi încătuşat.

La această oră, tânărul este audiat la sediul Poliţiei Brăila, fiind acuzat de tâlhărie, şi cel mai probabil va fi reţinut.

Joi seară, în jurul orei 19.30, tânărul de 18 ani a profitat de faptul că geamul de la baia unui apartament situat la parterul unui bloc din Făurei era larg deschis. El a intrat pe geam în locuinţă, fiind descoperit la un moment dat de proprietară, o femeie de 56 de ani. În momentul în care a fost prins, tânărul a început să o ameninţe pe femeie cu moartea, i-a cerut cheile de la apartament, actele, dar şi economiile pe care le are în casă, respectiv 11.000 de lei. Bărbatul a închis-o apoi pe proprietară în locuinţă şi a fugit. Femeia a fost auzită strigând după ajutor de către o vecină care a sunat la 112.

Ajunşi la locul respectiv, poliţiştii l-au identificat rapid pe tânăr, el fiind căutat toată noaptea trecută, atât la Brăila, cât şi la Buzău.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru tâlhărie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.