Şoferul tractorului care a provocat accidentul de pe DN 2C din localitatea buzoiană Pogoanele soldat cu rănirea a douăsprezece persoane a fost prins de poliţişti, joi seară, el fiind băut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihai Drăghiciu, bărbatul a fost găsit de poliţiştii din Pogoanele şi dus la audieri. 

Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0.80 mg/l in aerul expirat.

Accidentul a avut loc joi seară pe DN2 C Costeşti-Slobozia, la Pogoanele, în judeţul Buzău, fiind implicate un autoturism, un microbuz de transport persoane şi un tractor. Accidentul s-a produs după ce şoferul tractorului s-a angajat în traversarea drumului naţional fără să se asigure, moment în care a fost izbit de un microbuz de transport persoane. Ambele autovehicule s-au răsturnat şi au lovit şi un autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, au fost rănite douăsprezece persoane. Nouă persoane au fost duse la Spitalul Judeţean Buzău, în timp ce o femeie însărcinată a fost transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Alte două persoane au refuzat să fie transportate la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Şoferul tractorului a fugit de la faţa locului, fiind căutat de poliţişti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.