Cei doi bolnavi dispăruţi din Spitalul de Psihiatrie şi pentru Masuri de Siguranţă Săpoca au fost prinşi de poliţişti pe malul râului Slănic, care trece prin apropierea spitalului, la două ore de la sesizarea dispariţiei. Pacienţii au fost reinternaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor din Buzău, cei doi pacienţi care au evadat de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca au fost găsiţi pe malul râului Slănic, care trece prin apropierea spitalului, la aproximativ două ore la când le-a fost sesizată dispariţia. 
 
Cei doi pacienţi, de 24 şi 30 de ani, au fost predaţi îngrijitorilor şi reinternaţi.
 
Poliţia refuză, însă, să precizeze dacă cei doi sufereau de afecţiuni psihice sau erau condamnaţi pentru infracţiuni săvârşite anterior. 
 
Poliţiştii din Buzău au făcut, vineri seară, filtre în întreg judeţul pentru a găsit doi pacienţi care evadaseră de la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.