Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a înjunghiat concubina chiar în interiorul Centrului de recuperare pentru victimele violenţei în familie din Râmnicu Sărat unde femeia se refugiase de frica sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit martorilor, cei doi se certau destul de des, iar femeia ajungea frecvent în Centrul în care se afla marţi.

Iubitul său a venit să o convingă să se întoarcă acasă, însă nu se ştie din ce motiv bărbatul a scos un cuţit şi a lovit-o pe femeie în zona capului după care a fugit lăsând-o întro baltă de sânge.

În jurul orei 22.00, bărbatul plecat de la Râmnicu Sărat a ajuns la Focşani şi cuprins de remuşcări a mers la sediul IPJ Vrancea unde s-a predat şi le-a spus poliţiştilor ce a făcut.

Aceştia l-au reţinut până la venirea colegilor din Râmnicu Sărat care l-au preluat pe individ şi după audieri au hotărât să îl reţină pentru 24 de ore.


  
”La data de 21 martie, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Râmnicu Sărat. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că ieri, 20 martie, bănuitul ar fi folosit un cuţit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău”, 

Femeia înjunghiată este în stare stabilă.

În funcţie de cum va evolua starea sa de sănătate procurorii vor lua măsuri împotriva individului de 43 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.