Un bărbat de 56 de ani a ajuns la spital după ce, din neatenţie, a provocat un accident pe o stradă din municipiul Buzău în care au fost implicate trei autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei, bărbatul de 56 de ani aflat la volanul unui autoturism Logan a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un autoturism Volkswagen condus de un tânăr de 19 ani. În urma impactului, bărbatul de 56 de ani a rămas blocat în maşină şi pentru scoaterea sa a fost nevoie ca un echipaj de descarcerare de la ISU Buzău să taie portierele maşinii.

De asemenea, din impact, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului. În cauză a fost întocmit dosar penal si poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.