Poliţiştii din Buzău au arestat un bărbat care timp de 10 ani a trimis să se prostitueze mai multe tinere atât pe teritoriul României, cât şi în Spania, Germania şi Italia, obţinând astfel sume foarte mari de bani cu care şi-a achiziţionat bunuri, locuinţe şi autoturisme de lux. Bărbatul atrăgea tinerele prin metoda Loverboy, promiţându-le că le ia în căsătorie, după care le trimitea să se prostitueze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Buzău, bărbatul de 42 de ani, bănuit de proxenetism, a fost reţinut în urma unor percheziţii efectuate în judeţele Buzău şi Brăila.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, două laptopuri, o tabletă, cinci telefoane mobile,  29.000 de euro şi 10.000 de lei, existând suspiciuni că toate aceste bunuri provin din practicarea prostituţiei de către diverse tinere.

Totodată, a fost indisponibilizat un autovehicul, estimat la 50.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor.

Au fost puse în aplicare douăzeci de mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetările efectuate a reieşit că, începând cu anul 2012, bănuitul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul României, Spaniei, Germaniei şi Italiei de către trei tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani, din Buzău şi Brăila.

Bărbatul ar fi obţinut în acest mod bani prin care ar fi achiziţionat imobile în cele două judeţe şi autoturisme de lux, prejudiciul fiind estimat la 400.000 de euro.

Faţă de bărbatul de 42 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru proxenetism.

În urma prezentării instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.