Un buzoian a fost arestat preventiv după de ce de la începutul lunii septembrie a anului trecut şi până acum a fost prins de patru ori conducând desi are permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Buzău, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Gomoieşti, a fost prins miercuri la volan pe DN 2 C, în localitatea Bălaia, iar poliţiştii au constatat că avea permisul suependat de la începutul lunii septembrie 2017 şi totodată nu se afla la prima abatere.

Conform poliţiştilor, bărbatul a fost oprit prima dată în 31 august 2017, atunci când în urma unei depăşiri neregulamentare a fost sancţionat cu suspendarea permisului. O zi mai târziu, pe 1 septembrie, el a fost prins din nou în trafic, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal şi i s-a adus la cunoştinţă că nu are voie să conducă un autovehicul. Chiar şi aşa, bărbatul a mai fost prins conducând, în octombrie 2017, pe 1 ianuarie 2018, dar şi miercuri, atunci când a fost depistat pentru a patra oară la volan, fără permis de conducere..  

Şoferului i-a fost întocmit un nou dosar penal şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi, Judecătoria Pogoanele a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.