Şase persoane, între care trei copii, au fost răniţi marţi dimineaţă într-un accident rutier produs la intersecţia a două drumuri judeţene, în judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Jueţene Buzău, accidentul s-a produs  între Glodeanu Siliştea şi Cotorca, traficul fiind dirijat.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe DJ102H pe direcţia Căldăruşanca spre Pogoanele, de către un şofer de 43 de ani, din Bucureşti şi o maşină care circula pe DJ 203 I pe direcţia Buzău către Urziceni, la volanul căreia se afla un conducător auto de 65 de ani, din Galaţi.

În urma impactului, accidentul s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 7 şi 45 de ani, din Bucureşti, Dâmboviţa şi Galaţi. (şoferul din Bucureşti şi 4 pasageri ai acestuia, respectiv un ocupant din maşina conducătorului auto din Galaţi).

Printre victime se află şi 3 copii cu vârste de 7, 11 şi 17 ani

Persoanele rănite au fost preluate de către echipajele medicale, ambulanţă şi elicopter SMURD, fiind transportate la spital.

Poliţiştii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul, traficul la locul evenimentului fiind dirijat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.