Încă un pacient dintre cei răniţi în atacul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a murit la spital, la o lună de la incident, fiind vorba despre o femeie aflată încă de atunci în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit opiniabuzau.ro, numărul deceselor în urma atacului din luna august de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Săpoca a ajuns la şapte.

Ultima persoană care a decedat este o femeie de 79 de ani care a murit la spitalul Universitar Bucureşti. Încă de la incident, femeia s-a aflat constant în stare gravă, în ciuda eforturilor medicilor.

În noaptea de 17 spre 18 august, un bărbat internat cu etilism la Spitalul Săpoca a lovit cu stativul de la perfuzie pacienţi aflaţi în două saloane – unul de femei şi unul de bărbaţi. Pe loc au murit trei persoane, iar zece au fost rănite.

Ulterior, alţi răniţi au murit la diferite spitale.

Bărbatul care a provocat incidentul este încă de atunci internal la acelaşi spital, sub supraveghere strictă şi tratament.

El este cercetat pentru omor caligicat, tentativă a omorul calificat şi distrugere.

De asemenea, procurorii cercetează modul în care angajaţii unităţii medicale şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.