O femeie a murit şi alte două persoane, între care un copil, au fost rănite, marţi seară, într-un accident rutier produs la ieşirea din Codlea către Ghimbav, judeţul Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului unul dintre ele s-a izbit violent de un stâlp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc marţi seară, pe strada Bârsei din localitatea Codlea, la ieşirea din oraş spre Ghimbav. Două autovehicule s-au ciocnit, unul dintre ele ricoşând şi izbindu-se de un stâlp de iluminat public.
 
”În accident au fost implicate două autoturisme şi au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată. Din păcate, victima încarcerată, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată. Celelalte două victime, dintre care un copil, au fost transportate la spital de către echipajele medicale. Ambele sunt conştiente”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.
 
La locul accidentului se află, la ora transmiterii acestei ştiri, echipaje ale Poliţiei Rutiere care fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.