Un taximetrist din Braşov a fost agresat, luni, de doi bărbaţi care au urcat în maşina sa pentru o cursă, agresiunea având loc în centrul oraşului. Bărbatul nu a depus plângere la Poliţie, însă s-a prezentat la spital, iar cadrele medicale au anunţat incidentul, poliţiştii deschizând o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform unor surse locale, agresiunea a avut loc luni, în zona centrală a municipiului Braşov. Taximetristul a luat în maşină doi clienţi, care l-au agresat, în urma leziunilor şoferul de taxi fiind nevoie să se prezinte la spital. Cadrele medicale care l-au preluat au anunţat Poliţia, care a deschis o anchetă în acest caz. 
 
Aceleaşi surse au declarat corespondentului News.ro că primele date arată că este vorba despre doi agresori, care se aflau sub influenţa alcoolului şi că taximetristul nu a depus plângere în urma agresiunii. Ambii suspecţi au fost identificaţi. 
 
Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov au declarat pentru News.ro că poliţiştii Secţiei 1 din cadrul Poliţiei municipiului Braşov fac cercetări pentru a stabili situaţia de fapt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.