Autorităţile din Braşov au primit, în ultimele 12 ore, zeci de solicitări la numărul de urgenţă 112 după ce ploile torenţiale şi furtuna au provocat inundaţii în opt localităţi din judeţ, printre cele afectate numărându-se staţiunea Predeal. De asemenea, acoperişurile a două case au luat foc după ce au fost lovite de trăznet, însă oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă precizează că nu au fost persoane care să aibă nevoie de asistenţă medicală. Trei persoane care rămăseseră blocate într-un tractor cu remorcă au fost salvate de pompieri cu o barcă pneumatică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, inundaţiile au afectat gospodării, subsoluri şi străzi din localităţile Râşnov, Moieciu, Şimon, Predeal, Augustin, Codlea şi Ohaba. 
 
"Totodată, din cauza trăznetelor acoperişurile a două case din localităţile Ohaba şi Râşnov au fost cuprinse de flăcări. S-a intervenit pentru localizarea si stingerea incendiilor. De asemenea, s-a acţionat şi pe DN 13 şi DN 73 A pentru degajarea carosabilului. Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situaţiile gestionate nu s-au înregistrat victime şi nicio persoană nu a avut nevoie de asistenţă medicală", informează ISU Braşov.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, apele sunt în retragere. 
 
Marţi dimineaţă, pompierii braşoveni au intervenit. de asemenea. în cartierul Craiter din municipiul Braşov, în zona unui pod, unde trei persoane au rămas blocate în apă, într-un tractor cu remorcă. Cele 3 persoane au fost scoase de către echipajul cu barca pneumatică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.