Pompierii din Braşov au intervenit, joi seară, pentru salvarea a două persoane care s-au accidentat în zona Prăpăstiile Zărneştiului, fiind vorba despre o femeie şi un bărbat. Femeia a fost preluată inconştientă de la locul accidentului, iar bărbatul a suferit o fractură la un picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, echipajele medicale au intervenit în zona Prăpăstiile Zărneştiului pentru salvarea a două persoane, o femeie şi un bărbat, care s-au accidentat. 

”Femeia a fost preluată cu traumatism cranio- cerebral, inconştientă şi este transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Zărneşti, de unde va fi preluată de echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic”, au precizat reprezentanţii ISU Braşov. 
 
Potrivit acestora, bărbatul a suferit o fractură de membru inferior şi a fost şi el preluat de un echipaj SMURD. 
 
Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile în care cei doi s-au accidentat în zona turistică. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.