O femeie a murit, marţi, după ce a fost lovită de o dubă staţionată pe o stradă în pantă din municipiul Braşov. În urma evenimentului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe strada Făgetului, din municipiul Braşov. 
 
”La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Rutiere Braşov împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic care au efectuat cercetări pentru lămurirea aspectelor care au dus la producerea accidentului şi stabilirea stării de fapt. Primele date indică ipoteza că autovehiculul implicat nu ar fi fost asigurat corespunzător la momentul parcării, fapt ce a dus la deplasarea involuntară a acestuia pe drumul înclinat, iar în timpul rulării, autovehiculul a surprins şi accidentat mortal o femeie în vârstă de 65 de ani”, informează Poliţia judeţeană Braşov.
 
În urma accidentului, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă.
 
Poliţia Braşov le recomandă şoferilor să respecte obligaţia de a asigura vehiculele la momentul părăsirii acestora, în special dacă sunt parcate pe străzi în pantă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.