Un tânăr de 20 de ani din Brăila a fost prins de poliţişti după ce a depăşit viteza legală cu peste 130 de kilometri la oră în localitatea Vărsătura din judeţul Brăila. Tânărului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 120 de zile şi a primit o amendă de aproape 3000 de lei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Brăila, în noaptea de 26 octombrie, în jurul orei 00:34, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi în cadrul unei acţiuni tip ,,Blitz", au depistat şi oprit în trafic un brăilean în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism pe DE 584, în interiorul localităţii Vărsătura, din judeţul Brăila.

Aparatul radar a înregistrat o viteză de 186 km/h, cu 136 mai mult decât limita maximă admisă pe acest tronson de drum.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 120 de zile şi eliberată dovadă fără drept de circulaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.