Un tânăr de 19 ani din Brăila care s-a urcat băut la volan si fără a avea permis de conducere, provocând un accident soldat cu rănirea a două persoane, a fost reţinut de poliţişti, el fiind acuzat de alte patru infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Brăila, sâmbătă noapte, tânărul de 19 ani, din localitatea Măcineni, care conducea un autoturism pe DN 23, dinspre localitatea Latinu către localitatea Măxineni, a pierdut controlul volanului, într-o curbă spre dreapta, iar maşina a părăsit şoseaua, răsturnându-se.

În urma accidentului, doi pasageri din localitatea Măxineni, de 23 şi 28 de ani, au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital.

În urma accidentului, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au constatat că tânărul are permisul reţinut din data de 22 februrarie, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, iar maşina implicată în accident figurează ca fiind neînmatriculată.

Tânăriul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Duminică, el va fi dus în instanţă cu propunere de arestare preventivă, pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi având dreptul de a conduce suspendat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.