Poliţiştii din Brăila caută un tânăr de 18 ani din Buzău care, joi seară, a intrat într-o locuinţă din Făurei, fiind surprins de proprietară. Ameninţând-o, acesta i-a sustras suma de 11.000 de lei, apoi a încuiat-o în casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Brăila, tâlhăria a fost comisă, joi seară, într-o locuinţă din Făurei.

O femeie de 56 de ani l-a surprins în locuinţa sa pe un tânăr. În momentul în care a fost prins, tânărul a inceput să o ameninţe pe proprietară, i-a cerut banii pe care ii are în casă, dar şi cheile locuinţei.

Speriată, femeia i-a dat suma de 11.000 de lei, iar tânărul a plecat după ce a încuiat-o în casă şi a ameninţat-o că o va bate dacă va striga după ajutor.

În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit să afle identitatea făptaşului, fiind vorba de un băiat de 18 ani din judeţul Buzău.El ar fi intrat în casă pe geamul de la baie, locuinţa femeii aflându-se la parterul unui imobil.

ână la această oră el nu a fost prins, căutări desfăşurându-se în tot judeţul Brăila.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.