Un incendiu puternic a cuprins joi noapte o fabrică dezafectată de procesare a cărnii din localitatea Vădeni, judeţul Brăila, iar pompierii intervin de câteva ore pentru stingerea focului, operaţiunea fiind dificilă, mai ales din cauză că până la cea mai apropiată sursă de apă pompierii ajung în jumătate de oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, flăcările au fost semnalate joi noapte, în jurul orei 23.00, în localitatea brăileană Vădeni.

De atunci, 12 pompieri luptă să stingă incendiul care a cuprins acoperişul halei pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Intervenţia este dificilă din cauza suprafeţei mari pe care sunt întinse focarele, dar şi pentru că imobilul este foarte înalt. În plus, alimentarea cu apă a autospecialelor se face din localitatea Vădeni, iar până când o maşină de stingere incendii revine încărcată la locul intervenţiei durează circa jumătate de oră.

În fosta fabrică de carne lucrează muncitorii unei societăţi care se ocupau de dezafectarea materialelor feroase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.