Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi dimineaţă pe DN 22, în judeţul Brăila, şi în care a fost implicat un microbuz cu pasageri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonel Ştefan Stoian, arată că accidentul a avut loc între localităţile Şuţeşti şi Grădiştea, pe DN 22, unde un microbuz în care se aflau mai multe persoane s-a ciocnit cu un TIR al cărui şofer ar fi intrat pe contrasens.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi echipaje SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, primele informaţii arătând că mai multe persoane au rămas încarcerate.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Brăila, sunt şase victime, toate din microbuzul care transporta persoane. Doi oameni au fost declaraţi decedaţi iar alţi patru sunt răniţi.

Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară pe un singur sens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.