Un bărbat din judeţul Brăila a fost arestat preventiv pentru şantaj după ce ar fi constrâns, prin ameninţări şi acte de violenţă, personalul şi conducerea unei săli de jocuri de noroc să-i restituie suma de 30.000 de euro, bani pe care acesta îi pierduse, în timp, la jocuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Judeţene Brăila, un bărbat de 43 de ani din localitatea Viziru a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru şantaj.

Astfe, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu, în 13 octombrie 2021, privind faptul că în perioada 6-12 octombrie, bărbatul ar fi constrâns prin ameninţări şi acte de violenţă personalul şi conducerea unei societăţi de tip jocuri de noroc să îi dea suma de 30.000 de euro, sumă pe care bărbatul ar fi pierdut-o de-a lungul timpului în sala de jocuri.

În urma cercetărilor, în 31 ianuarie, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

În 2 februarie, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Însurăţei şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.