Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol şi violare de domiciliu, după ce pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani şi a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta prin constrângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Brăila, miercuri dimineaţă, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 82 de ani, din localitatea Tudor Vladimirescu ar fi fost violată.  

Din primele cercetări, a rezultat faptul că, în noaptea de 11 spre 12 octombrie, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din satul Tudor Vladimirescu, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, unde, prin constrângere, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. 

Miercuri după-amiază, bărbatul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii de domiciliu, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.  

Joi, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 43 de ani. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.