Poliţiştii din Brăila au stabilit dinamica accidentului produs luni dimineaţă pe DN 2 B Brăila Galaţi la ieşire din Baldovineşti, soldat cu rănirea a nouă persoane. O şoferiţă de 59 de ani din Constanţa a intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta şi s-a ciocnit frontal cu un autocar ucrainean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit inspectorului Laura Dan de la IPJ Brăila, în urma cercetărilor la faţa locului s-a stabilit că o femeie de 59 de ani din Constanţa a intrat pe contrasens într-o curbă la dreapta, ciocnindu-se frontal cu un autocar în care se aflau 51 de persoane din Ucraina.

În urma impactului, trei persoane au rămas incarcerate: şoferul autoturismului şi fiul său de 16 ani precum şi şoferul autocarului.

În total, 9 persoane, atât din autocar cât şi din autoturism, au fost rănite şi au fost transportate la spitalul din Braila pentrru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culp0ă.

În urma accidentului, traficul pe DN 2 B Brăila-Galaţi a fost blocat aproape trei ore, la această oră circulându-se normal.

Pasagerii din autocar au fost preluaţi de două autocare aparţinând societăţui locale de transport în comun din Brăila şi transportaţi la Vama Giuguleşti, unde vor aştepta un autocar care să-i preia şi să-I ducă la destinaţie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.