Un microbuz a luat foc în trafic, miercuri după-amiază, în judeţul Botoşani, fără a exista persoane rănite, întrucât în mijlocul de transport nu erau pasageri, doar şoferul, care a simţit miros de fum şi a coborât să vadă ce se întâmplă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a anunţat că incendiul a pornit de la motor şi s-a extins în scurt timp la întreg mijlocul de transport. 
 
“Un microbuz a luat foc, în această după-amiază, pe DJ 291 D, la ieşirea din localitatea Suharău spre Oroftiana. Conducătorul auto a simţit miros de fum, a oprit autovehiculul să vadă ce se întâmplă, iar în acel moment, au ieşit flăcări de la compartimentul motor. În scurt timp, incendiul s-a extins la întreaga autoutilitară”, a transmis ISU Botoşani.
 
Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suharău. Aceştia au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat. 
 
În microbuz se afla doar şoferul.
 
ISU Botoşani a precizat că incendiul a fost produs, cel mai probabil, de un scurtcircuit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.