Un bărbat în vârstă de 35 de ani din judeţul Botoşani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încercat să violeze două fete, una de de 12 ani, cealaltă de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, sâmbătă, poliţiştii au reţinut un bărbat de 35 de ani din localitatea Nicşeni, care a încercat să agreseze două fete, una de 12 ani şi alta de 14 ani, faptele având loc pe 6 septembrie şi pe 26 septembrie. 

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că la data de 6 septembrie şi la data de 26 septembrie, bărbatul de 35 de ani a abordat doua minore de 12, respectiv 14 ani, în timp ce acestea se deplasau pe drumul sătesc din localitate şi le-a făcut semn să îl însoţească în locuri izolate, fără a exercita alte acte de agresiune asupra acestora. În prima situaţie, bărbatul a fost surprins de un consătean, iar în cel de-al doilea, minora de 14 ani a părăsit în fugă locul faptei", au afirmat reprezentanţii IPJ Botoşani.

Bărbatul a fost iniţial internat la psihiatrie, apoi fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost prezentat instanţei de judecată, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea a două infracţiuni de tentativă de viol. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.