Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani, după ce a furat o maşină, care era parcată având motorul pornit, iar apoi a refuzat să oprească la semnalul agenţilor, reuşind să fugă de aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, poliţiştii au reţinut, vineri, un tânăr de 19 ani din comuna Prăjeni, bănuit că a furat un autoturism. 
 
Anchetatorii au stabilit că, în seara de 2 ianuarie, tânărul a furat un autoturism parcat în faţa unui local de alimentaţie publică din oraşul Flămânzi, lăsat neasigurat, cu motorul pornit şi cheile in contact.
 
"Ulterior, în jurul orei 01.00, autoturismul respectiv a fost depistat de poliţişti pe o stradă din oraşul Flămânzi. S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanţi ai vehiculului, celălalt reuşind să se sustragă urmăririi”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. 
 
Vineri, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe cel de-al doilea tânăr, stabilind că el a fost cel care a condus autoturismul respectiv. El este cercetat pentru furt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.