O fetiţă în vârstă de opt ani din judeţul Botoşani este căutată, vineri seară, de poliţişti, după ce a plecat de acasă la locuinţa unei rude, în apropiere, şi nu s-a mai întors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii botoşăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 8 ani, din satul Jijia, comuna Albeşti, care în jurul orei 20:00 a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, iar până în prezent nu a revenit”, a anunţat, vineri seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Chică Roşa Maria Silvia are următoarele semnalmente: 30 de kilograme, aproximativ 1,20 metri înălţime, păr şaten, tuns la nivelul umerilor.
 
Persoane care au informaţii cu privire la această fetiţă sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celui mai apropiat sediu de Poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.