O femeie de 70 de ani din judeţul Botoşani care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale a fost transportată la ambulanţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ajutorul şenilatei. Femeia locuieşte într-o zonă izolată, unde accesul auto este îngreunat de stratul mare de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O botoşăneancă care avea nevoie urgentă de îngrijiri medicale a reuşit să ajungă la spital doar cu ajutorul şenilatei. Femeia, în vârstă de 70 ani, locuieşte într-o casă izolată din localitate Satul Nou, oraşul Săveni. În jurul orei  02.00, a solicitat ajutorul cadrelor medicale deoarece nu se simţea bine de aproape trei zile. Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanta nu a reuşit sa ajungă la casa femeii din cauza stratului de zăpadă care face că zona să fie una foarte greu accesibilă circulaţiei auto”, a transmis ISU Botoşani, duminică dimineaţă. 
 
Sursa citată a precizat că femeia nu se putea deplasa singură, iar drumul de la ambulanta până la locuinţa acesteia a fost parcurs cu ajutorul şenilatei din dotarea Detaşamentului de Pompieri Dorohoi.
 
Pompierii militari au preluat pacienta şi au transportat-o  în condiţii de siguranţă la ambulanţă.  Întreaga operaţiune de salvare a durat aproximativ o jumătate de oră. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.